Customer care
Medewerker sales

Let's fight the danger together!

Zeewolde

Fulltime

MBO/HBO

Ben jij een klantgerichte professional met een passie voor sales en wil je samen met ons groeien om de wereldwijde markt te veroveren?

waarom jij bij harstra wil werken

Werken bij Harstra betekent bijdragen aan het veilig laten werken van brandweermannen en -vrouwen over de hele wereld. Samen strijden we voor kwaliteit en zetten we ons beste beentje voor om de enorme groeipotentie van Harstra waar te maken. (Mee)groeien als persoon en als onderdeel van het team is hierbij vanzelfsprekend. Door onze eerlijke en flexibele houding maken we werken bij Harstra samen tot een succes!

kort wat over ons

Harstra is onderdeel van Groku en levert de hoogste kwaliteit aan reinigings- en droogoplossingen voor ademluchtmaskers en brandweerkleding. We zijn een groeiend bedrijf met een klein, hecht team en bedienen een wereldwijde markt vol potentie. Groei jij met ons mee?

Wat ga je doen?

 • Klantcontact: Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten, zowel telefonisch als via e-mail, en ondersteunt hen bij hun vragen en behoeften.
 • Orderverwerking: Je zorgt voor een naadloze afhandeling van orders en informeert klanten over de prijs, levertijden en eventuele wijzigingen.
 • Relatiebeheer: Je bouwt sterke relaties op met onze klanten en dealers wereldwijd, en werkt nauw samen met collega’s om de omzet en winstgevendheid van Harstra te vergroten.
 • Teamwork: Je werkt samen met verschillende afdelingen om de verkoopprocessen soepel te laten verlopen.

Misschien denk je nu: “Dit is wel een hele korte omschrijving…” En inderdaad, je hebt helemaal gelijk. Stiekem weten we zelf ook nog niet hoe deze functie er tot in detail uit gaat zien. Maar samen komen we daar wel uit. We vinden het vooral belangrijk dat je past bij onze cultuur. Dat er een klik is. En dat we samen trots zijn op elkaar en op het werk dat we doen.

wie zoeken wij

bij Harstra

 • MBO of HBO denk- en werkniveau
 • Communicatief sterk: Je kunt helder in zowel Nederlands als Engels communiceren via telefoon en e-mail, en weet hoe je klantvragen kunt omzetten in kansen.
 • Verkoopgedreven: Je hebt een proactieve, verkoopgerichte houding en denkt in oplossingen.
 • Teamplayer: Je werkt graag samen en zet je schouders eronder wanneer dat nodig is. Samen met jou gaan we voor: flexibiliteit, samen(werken), eerlijkheid en kwaliteit.
 • Ervaring: Ervaring met B2B-klantcontact is een pré.

hoor het van een collega

Mark, je collega op kantoor: ‘Bij Harstra staan we aan het begin van het veroveren van een wereldwijde markt. De mogelijkheden zijn eindeloos. Dat maakt het werken bij Harstra leuk én uitdagend. Samen zetten we onze schouders eronder en gaan we ervoor!’

wat krijg je van ons?

 • Goed salaris: een goed salaris passend bij jouw kennis en ervaring.
 • Verlof en vakantiedagen: 25 vakantiedagen en 13 ATV dagen.
 • Een goed CAO: Harstra hanteert het CAO van klein metaal.
 • Pensioen: Bedrijfspensioen conform CAO voorwaarden.
 • Carrièremogelijkheden: Een functie waarin je kunt groeien binnen de organisatie en opleidingsbudget om je vaardigheden verder kunt ontwikkelen. Wil jij verder groeien? Wij ook! We helpen je graag om dat te realiseren.
 • Flexibiliteit: Mogelijkheid om je werktijden flexibel in te delen, zodat je werk en privé
 • goed in balans kunt houden.
 • Deel uitmaken van een goed team: Een klein, hecht team met een hands-on
 • mentaliteit, korte lijntjes en veel vrijheid.
 • Bedrijfszekerheid: De kans om te werken bij een bedrijf dat onderdeel is van Groku, waardoor we de voordelen & zekerheid van een groter bedrijf combineren met de hands-on mentaliteit van een klein bedrijf.

enthousiast geworden?

Dan horen we dat graag! Stuur direct je CV en motivatiebrief richting de inbox van Mark. Binnen twee werkdagen krijg je een reactie.

Wil je meer weten over het bedrijf of over deze functie? Stuur dan vooral een mailtje naar Mark via contact@harstra.eu of bel via +31 6 2533 0523

vragen?

Wil je meer weten over het bedrijf of over de functie? Kijk gerust eens bij de andere openstaande vacatures, lees verder op de werken-bij pagina of stuur Mark een mailtje of bel mij! Wij helpen je graag verder.

Mark Gielleit
Sales Manager

sollicitatie procedure

in 4 stappen

1.

Solliciteren

2.

Bevestiging per mail

3.

Kennismaken & gesprek

4.

Contract tekenen!

solliciteren, zo gedaan!

bekijk hier alle vacatures

Customer care
medewerker sales

Wordt jij hét aanspreekpunt voor onze klanten?

Orderbeheer &
klantondersteuning

Zorg jij dat de orderstroom van A tot Z perfect verloopt?

Technical
support

Help jij onze klanten bij het beantwoorden van al hun technische vragen?

Werkvoorbereiding bedrijfsbureau

Wordt jij onze spin in het web die zorgt dat alles op rolletjes loopt?

Productiemedewerker

Sleutel jij onze reinigingsmachines en droogkasten met speels gemak in elkaar?

Allround technisch medewerker

Ben jij onze oplossingsgerichte techneut op locatie?

jobalert

Zit je droombaan er niet tussen? Laat je mailadres achter en we geven je een seintje als er weer een nieuwe vacature online komt!

dieper kun je niet zinken 🙂