Let's fight the danger together

Om brandweerlieden wereldwijd
een gezonde toekomst te geven

Wist je dat wereldwijd 80% van de brandweerlieden vroeg of laat te maken krijgt met ziekte? Dat vinden wij onacceptabel. Met onze producten hebben we de sleutel in handen om dit percentage drastisch te verlagen.

Help jij ons mee?

de uitdaging

Harstra gaat al wel een tijdje mee. Ruim 40 jaar inmiddels. Toch staan we nu aan de vooravond van een flinke groeispurt. Vorig jaar zijn we overgenomen door Groku uit Kampen. En nu zien we enorme potentie.

Wereldwijd is er steeds meer aandacht voor de risico’s die brandweerlieden lopen. In het bestrijden van de deze risico’s is Harstra een belangrijke schakel.

Om in de wereldwijde vraag te voorzien, zijn we op zoek naar echte pioniers. Naar aanpakkers eerste klas. Om ons kleine ‘mkb’-bedrijf tot grote hoogtes te tillen. En zelf groei je dan gewoon lekker mee.

Klinkt niet verkeerd toch?

bekijk hier alle vacatures

Customer care
medewerker sales

Wordt jij hét aanspreekpunt voor onze klanten?

Orderbeheer &
klantondersteuning

Zorg jij dat de orderstroom van A tot Z perfect verloopt?

Technical
support

Help jij onze klanten bij het beantwoorden van al hun technische vragen?

Werkvoorbereiding bedrijfsbureau

Wordt jij onze spin in het web die zorgt dat alles op rolletjes loopt?

Productiemedewerker

Sleutel jij onze reinigingsmachines en droogkasten met speels gemak in elkaar?

Allround technisch medewerker

Ben jij onze oplossingsgerichte techneut op locatie?

enorm veel potentie!

Toen we Harstra overnamen van de vorige eigenaren, wisten we direct: “er is veel werk aan de winkel!”

 

En dat bedoel ik positief. Harstra heeft heel veel potentie, maar niet de mensen om deze potentie volledig uit te buiten.

 

Daarom zijn we op zoek naar echte pioniers, die ons bedrijf naar het volgende niveau tillen.

 

Tegen jou -de lezer- zou ik willen zeggen: hou je van uitdaging en vind je het niet erg om je handen uit de mouwen te steken. Solliciteer, kom een keertje langs, en ontdek of je bij onze bedrijf past. Ik hoor graag van je!

Gewoon lekker stagelopen

bij een erkend stagebedrijf

Technicus Mechatronica

Ben jij een alleskunner met een technisch oog voor detail?

+

[toekomstmuziek]

+

[toekomstmuziek]

Onze belofte aan jou als werknemer

waar wij voor staan

Werken bij Harstra betekent bijdragen aan het veilig laten werken van brandweermannen en -vrouwen over de hele wereld. Samen strijden we voor kwaliteit en zetten we ons beste beentje voor om de enorme groeipotentie van Harstra waar te maken.

 

(Mee)groeien als persoon en als onderdeel van het team is hierbij vanzelfsprekend. Door onze eerlijke en flexibele houding maken we werken bij Harstra samen tot een succes!

samen

Werken bij Harstra betekent samen de schouders eronder. Verder kijken dan je eigen takenpakket. Op elkaar kunnen bouwen. Samen aan de slag voor onze klanten wereldwijd. Behulpzaamheid én autonomie.

eerlijk

Werken bij Harstra betekent flexibel zijn. Geen 9 tot 5 mentaliteit. Af en toe een stapje extra zetten om die ene order op tijd af te krijgen. Elkaar helpen. Maar ook balans houden. Hard werken én ontspannen. Eigenaarschap over je eigen domein. Vrijheid én verantwoordelijkheid.

flexibel

Werken bij Harstra betekent eerlijk naar elkaar zijn. Korte lijntjes. 

Proactief communiceren, juist ook als iets niet lukt. Werken op basis van vertrouwen. Eerlijk kunnen zijn als je ergens mee zit. Doen wat je zegt. Informeel én serieus.

kwaliteit

Werken bij Harstra betekent instaan voor kwaliteit. Samen werken aan een veilige werkomgeving voor brandweermannen en -vrouwen wereldwijd. Trots op het product én elkaar.

het sollicitatieproces

in 4 stappen

1.

Solliciteren

2.

Bevestiging per mail

3.

Kennismaken & gesprek

4.

Contract tekenen!

quote

"Als je ziet wat we met de huidige collega's al gepresteerd hebben, ben ik echt super benieuwd wat er straks met een paar nieuwe enthousiaste mensen allemaal mogelijk is!"

Collega Rico

F.A.Q.

Jij vraagt, wij beantwoorden

Algemene vragen

Nadat we je CV en motivatiebrief binnenkrijgen, neemt Mark binnen 2 werkdagen contact met je op. Tijdens dit contactmoment bespreken we de volgende stappen, zoals het inplannen van een kennismakingsmoment.

In theorie kan dit natuurlijk, maar we hebben liever dat je op 1 functie reageert. Hier geef je dan aan dat bepaalde onderdelen uit verschillende vacatures jou interessant lijken. In overleg komen we er wel uit hoe jouw functie er specifiek uit gaat zien. Het belangrijkste is dat je bij ons bedrijf past.

Harstra staat aan de vooravond van een enorme groeispurt. Kom jij bij ons werken, dan help je mee om deze groei te realiseren. En hiermee groei je zelf natuurlijk mee. Misschien verandert jouw functie straks wel in een volledige afdeling, of ontstaan er nieuwe functies en taken. Om eerlijk te zijn kunnen we nu nog niet zeggen wat de situatie over 5 jaar is. Maar dromen doen we zeker, en we werken hard om al onze dromen waarheid te maken!

Specifieke vragen

In een motivatiebrief leg je uit waarom je graag bij Harstra wilt werken, en waarom jij denkt dat je bij een bepaalde functie past. Hier hoef je geen grote en moeilijke woorden voor te gebruiken. Schrijf simpelweg de gedachtes uit die in je opkwamen toen je besloot om te solliciteren.

Als jij net zo enthousiast bent als wij, kan het zeker geen kwaad om gewoon een mailtje te sturen! De functies die we aanbieden staan niet 100% vast. Dus wie weet lukt het ons samen wel om een functie te vinden die jou op het lijf is geschreven.

Geen probleem. Vul simpelweg het formulier hieronder in, en Mark reageert zo snel mogelijk.

meer

vragen?

stel jouw vraag aan

Mark Gielleit (Sales manager)

jobalert

Zit je droombaan er niet tussen? laat je mailadres achter en we geven je een seintje als er weer een nieuwe vacature online komt!

Wauw, je bent helemaal aan het einde van deze pagina gekomen. Nu je precies weet wie wij zijn, weet jij vast precies wie er bij ons past! Deel op:

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
X